Ziua Tineretului

WeColorFaith la Săbăoani!

Credința tinerilor este frumoasă și grăitoare, pentru că vine în infinite forme și culori. Tinerii vorbesc despre Dumnezeu când zâmbesc, când cântă, când sunt aproape de prietenii și familia lor. Îl găsesc pe Dumnezeu în râsete, în tăcere și chiar în lacrimi. De aceea, cele mai multe lucruri despre El le învățăm de la tineri, deoarece credința lor este altfel, este căutare, este… în multe culori!

La Ziua Tineretului, noi vrem să arătăm tuturor că a fi un tânăr creștin poate să dăruiască vieții nu numai entuziasm și noutate, ci și culoare. De aceea, în acest an la Săbăoani, colorăm credința împreună! #WeColorFaith este modul potrivit în care fiecare tânăr care iubește viața și-l iubește pe Dumnezeu poate să spună asta fără prea multe cuvinte.

Astfel, în cadrul Festivalului tinerilor de la Săbăoani, cei care doresc pot să participe la o „magie a culorilor”. Voluntarii vor împărți plicurile cu pudra colorată tuturor celor care au cumpărat bilet în prima parte a zilei. Apoi, la încheierea festivalului, într-un spațiu delimitat, cu toții vor arunca pudra în aer și fiecare se va lăsa colorat!

Dacă vrei să fii parte din festivalul culorilor de la Săbăoani, nu trebuie decât să:

  • Cumperi biletul #WeColorFaith când ajungi la Săbăoani. Costă doar 5 lei și, cu ajutorul lui, la festival vei primi pudra colorată.
  • Porți un tricou alb, iar la sfârșit vei pleca spre casă colorat.

Adună-ți prietenii, participați împreună la #WeColorFaith și faceți din această experiență o amintire de neuitat! Și încă ceva: achiziționând biletul pentru #WeColorFaith vei contribui la susţinerea activităţilor pentru tineri.

Te-am făcut nerăbdător? Ne vedem la Săbăoani!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

To Top