Ziua Tineretului

8 motive pentru care nu trebuie să lipsești de la Ziua Tineretului de la Săbăoani

În Anul dedicat tinerilor, Papa Francisc ne îndeamnă mai mult decât oricând să alegem îndrăzneț. Participarea la Ziua Tineretului de la Săbăoani poate fi una din acele alegeri îndrăznețe care sunt vii mărturii de credință pentru noi, pentru comunitate, pentru dieceza noastră, pentru lumea întreagă. Să fii parte cu totul din Biserica lui Cristos este cea mai grăitoare veste a măreției lui Dumnezeu. Tu cum dai mărturie despre credința ta?

Să vii la Săbăoani împreună cu alți tineri din parohia ta poate fi mai mult decât o călătorie! Va fi cu adevărat o aventură despre care veți vorbi multe zile apoi. De fapt, va fi un adevărat pelerinaj! Ție îți place să pornești la drum cu prietenii tăi?

Ziua Tineretului este în fiecare an o oportunitate extraordinară în viața noastră de creștini activi și este, cu siguranță, unul din puținele evenimente de această amploare pentru tinerii din România. În plus, este și un „antrenament” pentru INTC și ZMT. Care este cea mai mare întâlnire de tineret la care ai participat?

Ziua Tineretului adună an de an familia tinerilor din întreaga dieceză de Iași, într-un cadru mereu nou. Cui nu-i plac reuniunile de familie?

Împreună cu corul din Săbăoani, tinerii vor aduce slavă lui Dumnezeu prin cele mai frumoase cântări, într-o interpretare deosebită. Se va întâmpla la sfânta Liturghie de la Ziua Tineretului. Cum ar fi să cânți alături de alți mii de tineri „Aleluia”?

La Ziua Tineretului și inima bate pe ritmurile Festivalului tinerilor. Și, cine știe, poate ai ocazia să vezi în exclusivitate performanța unui artist încă nedescoperit. Tu când ai dansat ultima oară sub cerul liber?

Un adevărat festival al culorilor va prinde viață la Săbăoani prin #WeColorFaith. Cu ajutorul pudrei colorate, vei putea da vieții tale gust de verde, roșu sau chiar albastru! Care este culoarea ta preferată?

Ziua Tineretului este de fiecare dată o ocazie deosebită de a cunoaște oameni noi și de a pleca acasă cu o listă mai bogată și, de ce nu, cu mai multe like-uri! Cum ar fi să-ți cunoști prietenii de pe Facebook și în viața reală?

Mai presus de toate, la Ziua Tineretului de la Săbăoani vei fi copleșit de bucuria întâlnirii, a reîntâlnirii, a comuniunii. Nu vei pierde această ocazie, nu-i aşa?

Ne vedem acolo!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

To Top