Video

Intenţia de rugăciune a Papei pentru luna martie

Pentru ca întreaga Biserică să recunoască urgența formării pentru discernământul spiritual, la nivel personal și comunitar. Aceasta este intenţia de rugăciune pe care Papa Francisc a încredințat-o Bisericii pentru luna martie.

Astăzi, Biserica are nevoie să crească în capacitatea discernământului spiritual. Sunt multe moduri pentru a folosi viața punând-o în slujba idealurilor umane și creștine. Am fost creați de Dumnezeu din iubire și pentru iubire. Avem nevoie să „citim din interior” ceea ce Dumnezeu ne cere pentru a trăi în iubire și pentru a fi continuatorii acestei misiuni de iubire. Epoca în care trăim ne cere să dezvoltăm o profundă capacitate de discernământ… Să discernem, între toate vocile care este a Domnului, care este vocea sa ce ne duce la Înviere, la Viață, și ne eliberează de prăbușirea în „cultura morții”. Să ne rugăm împreună ca întreaga Biserică să recunoască urgența formării pentru discernământul spiritual, la nivel personal și comunitar.

The Pope Video este o platformă care are menirea de a răspândi la nivel mondial intențiile lunare de rugăciune ale Sfântului Părinte.

Intențiile de rugăciune din lunile precedente se găsesc aici.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

To Top