INTC

Participă la concursul pentru imnul INTC Satu Mare

Organizatorii Întâlnirii Naţionale a Tineretului Catolic, ce va avea loc la Satu Mare, în perioada 25 – 29 iulie 2018, lansează un concurs pentru imnul acestei întâlniri.

Poate participa la concurs orice persoană cu vârsta cuprinsă între 16 şi 35 de ani, cetăţean român sau rezident în mod legal în România. Autorul poate fi o singură persoană sau un grup de persoane, iar concurenţii sub 18 ani pot participa la concurs doar cu acordul scris al reprezentantului legal, se anunţă pe site-ul oficial al evenimentului www.intc.ro. Termenul limită de trimitere a propunerilor este 1 aprilie, ora 23.59.

Regulamentul concursului poate fi consultat aici.

Tema Întâlnirii Naţionale a Tineretului Catolic de la Satu Mare este: „Nu te teme, Marie, pentru că ai aflat har la Dumnezeu!” (Lc 1,30).

Aşadar, îndemnăm tinerii talentaţi din Dieceza de Iaşi să îşi pună în valoare calităţile artistice şi să facă să răsune un imn minunat pentru tinerii din întreaga ţară!

Dacă intenţionezi să participi la concurs, te rugăm să ne comunici acest lucru la adresa tinericonectati@gmail.com. Mulţumim!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

To Top