Ziua Tineretului

ZT Frumoasa: Festivalul tinerilor

Tineri din întreaga Dieceză de Iaşi pot contribui la înfrumuseţarea Zilei Tineretului de la Frumoasa prin participarea cu momente artistice în cadrul Festivalului tinerilor. Tema întâlnirii anuale a tinerilor din Dieceza de Iaşi este tema încredinţată de papa Francisc tinerilor din lumea întreagă pentru celebrarea Zilei Mondiale a Tineretului din Duminica Floriilor: „Mi-a făcut lucruri mari Cel Atotputernic” (Lc 1,49).

O parte a Zilei Tineretului este Festivalul tinerilor, în cadrul căruia participanţii au ocazia de a manifesta talentele şi capacităţile lor, de a manifesta frumuseţea prin intermediul expresiilor artistice (muzică, dans, teatru etc.).

Toate aceste momente au rolul de a contribui la întâlnirea cu Dumnezeu, cel care îl înzestrează pe om cu daruri minunate, de a întări comuniunea dintre tineri şi de a spori frumuseţea sărbătorii.

Cei care doresc să prezinte momente artistice în cadrul Festivalului tinerilor sunt rugaţi să se înscrie aici:

Specificăm faptul că înscrierea la Festivalul tinerilor nu presupune participarea automată. Propunerile vor fi selectate, iar alegerea pentru participare în cadrul festivalului va fi comunicată persoanei care a făcut înscrierea.

Mulţumim tuturor celor care se vor implica în vederea înfrumuseţării acestei sărbători a tinerilor din dieceza noastră!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

To Top