Evenimente

Exerciţii spirituale pentru tineri

O echipă de persoane consacrate, la iniţiativa CRSM (Conferinţa Superioarelor Majore din România), în colaborare cu CSMR (Conferinţa a Superiorilor Majori din România), propune tinerilor cu vârsta între 17 şi 30 de ani câteva zile de exerciţii spirituale cu tema „V-am numit pe voi prieteni”, la Mănăstirea Carmelită din Luncani, în perioada 18-22 august 2024.

Sfântul Părinte Papa Francisc propune întregii Biserici să trăiască un „An al rugăciunii” ca pregătire la Jubileul din 2025. Ne alăturăm şi noi acestei iniţiative şi dorim să aprofundăm şi să pătrundem în misterul lui Dumnezeu prin rugăciune.

Exerciţiile spirituale se adresează tuturor tinerilor care doresc să trăiască o experienţă de întâlnire cu Dumnezeu şi cu propria persoană prin rugăciune, meditaţie, tăcere, dans contemplativ, momente de reflecţie şi de împărtăşire.

Persoanele de contact pentru înscrieri sunt: sr. Gabriela Lungu, FCJ (tel. 0742516893; e-mail: gabisorlungu@yahoo.com) şi sr. Lucia Vârgă, SP (tel. 0752/349678; e-mail: sr.luciavarga@gmail.com). Contribuţia este de 300 lei. Înscrierile se fac până la 1 august 2024.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

To Top