ZMT

Imnul ZMT Panama 2019: „Fie mie după cuvântul tău”

„Hágase en mí, según tu palabra” („Fie mie după cuvântul tău”) este imnul pentru Cea de-a XXXII-a Zi Mondială a Tineretului Panama 2019. Bineînţeles, imnul redă tema ZMT Panama 2019: „Iată slujitoarea Domnului, fie mie după cuvântul tău” (Lc 1,38).

Comunicatul oficial al Comitetului Local de Organizare a ZMT Panama 2019 specifică faptul că imnul a fost compus de Abdiel Jiménez, catehet și cântăreţ bisericesc al parohiei Cristo Resucitado (Cristos cel Înviat) din San Miguelito, orașul Panama. Versiunea finală a rezultat în urma colaborării a mai multor specialişti în domeniu, iar înregistrarea a fost realizată de Aníbal Muñoz, Carlos Samaniego și Ricky Ramírez.

Arhiepiscopul de Panama, José Domingo Ulloa Mendieta, a spus că „imnul este chemarea de a deveni ucenici și misionari în aceste vremuri, urmând exemplul Fecioarei Maria”. El a adăugat: „Suntem încântați să punem acest cântec la dispoziția tinerilor din întreaga lume, astfel că, atunci când îl cântă, ei pot găsi bucurie și se lasă transformați de Dumnezeu”.

Tânăra Andra Catrea ne-a pus la dispoziție și o versiune cu traducere în limba română. Îi mulțumim!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

To Top