Postul Mare

Itinerar spiritual pentru Postul Mare

Postul Mare este un timp pentru a ne aminti și a reflecta asupra relației noastre cu Dumnezeu, o oportunitate extraordinară de a ne apropia de El. Tocmai pentru a fi parcurs ca un drum de credință, Oficiul pentru Pastorația Tineretului propune un itinerar spiritual destinat în mod special tinerilor intitulat „Lumina de pe Calvar”.  Itinerarul este sub forma unei cărți  de 80 de pagini color, dimensiuni 14,5 x 14,5 cm, cu texte pentru fiecare zi din timpul Postului Mare.

„Îți propunem și pentru Postul Mare, așa cum am făcut pentru Advent, un itinerar spiritual tipărit care să orienteze cărările sufletului tău spre întâlnirea cu Cristos, spre „Lumina de pe Calvar”. Sperăm că senzația de a ține o carte în mână și de a nota cu pixul nu îți este deloc străină. Este un itinerar care îți propune în fiecare zi o frază din Evanghelia zilei, o scurtă reflecție, un îndemn al Papei Francisc adresat tinerilor (este un mod de a te pregăti pentru vizita sa în România) și câteva întrebări la care să răspunzi în tăcerea inimii tale. Te vor însoți sfinții care au fost propuși ca patroni ai Zilei Mondiale a Tineretului  din Panama pentru a-ți reaminti că ești chemat la sfințenie și că ea este posibilă” se spune în introducere.

Introducerea și primele două zile din itinerar pot fi consultate aici.

Iată formatul paginilor:

Itinerarul spiritual pentru Postul Mare poate fi comandat prin completarea formularului de aici. Prețul unui exemplar este de 10 lei.

Pentru alte detalii:
Raluca Cocuț
Telefon: 0769742227
Email: raluca.cocut@hotmail.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

To Top