Sărbătoarea Copiilor

Logoul Sărbătorii Copiilor Barticeşti 2017

SC-2017-Barticesti_logo

Logoul întâlnirii doreşte să exprime în formă grafică tema întâlnirii: „Viaţa mea e o minune!”. Aceasta manifestă obiectivul Sărbătorii Copiilor de anul acesta: să îi ajute pe copii să fie recunoscători pentru viaţa pe care au primit-o de la Dumnezeu. Organizatorii doresc să transmită copiilor că sunt valoroşi, că au primit multe daruri şi că au şi ei datoria de a face lumea mai frumoasă.

SC-2017-Barticesti_logo_1Fiecare copil este chemat să tresalte de bucurie pentru viaţa sa şi pentru toate darurile primite de la Dumnezeu. Giacomo Leopardi spunea: „Copiii găsesc totul în nimic, adulţii nimic în toate”. În comparaţie cu superficialitatea adulţilor copiii au capacitatea de a se bucura din toată inimă de lucrurile cele mai simple ale vieţii, cu atât mai mult de viaţa însăşi, în întreaga sa măreţie.

SC-2017-Barticesti_logo_2În viaţa fiecărui copil, ca şi în existenţa fiecărei persoane, există multe lucruri minunate, multe daruri primite de la Dumnezeu. Orice bun educator îşi propune să îi ajute pe copii să descopere tot ceea ce este frumos în viaţa lor şi să se bucure de această frumuseţe. Bucuria creşte în măsura în care darurile primite sunt puse la dispoziţia altora şi, în felul acesta, fac întreaga lume mai bună.

SC-2017-Barticesti_logo_3Cel mai mare dar este prietenia cu Isus. El cheamă la sine pe fiecare copil şi doreşte să fie mereu în inima lor şi în centrul vieţii lor pentru a le face viaţa fericită. Prietenia cu Isus umple viaţa de adevărate minuni: credinţă, bunătate, seninătate, bucurie, generozitate, simplitate, încredere, dăruire etc.

Conceptul și realizarea logoului aparțin Oficiului pentru Pastorația Tineretului.

Logoul poate fi descărcat de aici.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

To Top