Diverse

Cartea „Sfântul Iosif, purtătorul de grijă al lui Isus”

Din iniţiativă şi cu sprijinul părinţilor din comunitatea Iosefinilor lui Murialdo din Roman, la Editura „Serafica” a apărut o carte deosebită, ne informează pr. Fabio Volani, CSI. Este vorba despre cartea „Sfântul Iosif, purtătorul de grijă al lui Isus”, autorul fiind actualul superior general al Congregaţiei „Sfântul Iosif”, pr. Tullio Locatelli.

Iată o scurtă prezentare:

Fără a lăsa spaţiu fanteziilor şi invenţiilor pioase, autorul rămâne fidel evangheliilor şi magisteriului, ajutându-ne să intrăm în casa Sfintei Familii şi să aprofundăm devoţiunea cea mai autentică, aceea care, de-a lungul veacurilor, i-a fost rezervată bărbatului cel drept.

Transpare excepţionalitatea Sfântului Iosif: o sfinţenie adevărată, reală şi cotidiană, bazată mereu pe împlinirea voinţei lui Dumnezeu.

Sfântul Iosif este credinciosul apropiat de orice credincios.

Cu toţii ne bucurăm de a trăi un an special închinat cinstirii şi al cunoaşterii acestui mare sfânt, chiar şi de a avea o ocazie specială pentru a aprofunda o adevărată şi autentică devoţiune faţă de el.

Această carte o puteţi găsi la toate librăriile catolice din România, la Editura „Serafica” sau la comunitatea Iosefinilor lui Murialdo din Roman.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

To Top