Evenimente

Exerciţii spirituale pentru tineri

O echipă de persoane consacrate din partea Conferinței Române a Superioarelor Majore (CRSM) propune tinerilor câteva zile de exerciții spirituale inspirate din Exortaţia apostolică „Christus vivit” a Papei Francisc.

Tema exercițiilor spirituale este „Tot ce atinge Isus devine tânăr” și sunt adresate tinerilor cu vârsta între 17 şi 30 de ani, în perioada 26-30 august 2019, la Mănăstirea carmelitană de la Luncani. Înscrierile se pot face până la data de 1 august.

Exerciţiile spirituale se adresează tuturor tinerilor care doresc să trăiască o experienţă de întâlnire cu Dumnezeu şi cu propria persoană prin rugăciune, meditaţie, dans contemplativ, mişcare, momente de reflecţie, dar şi de împărtăşire organizate cât mai creativ.

Persoane de contact: sr. Gabriela Lungu, FCJ (gabisorlungu@yahoo.com; tel. 0742516893); fr. Fabian Rubio Navarro, FM (fabianrubionavarro@yahoo.es; tel. 0761060430) sau sr. Patricia Rediu, CJ (patric_cj@yahoo.com).

Participanții sunt invitați să aducă Biblia, un caiet şi ceva de scris, un rucsac, încâlţăminte adecvată pentru pădure, instrument muzical (pentru cei care cântă la un instrument) şi bună dispoziţie. Contribuția este de 120 lei.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

To Top