Evenimente

Întâlnirea europeană Taizé din Torino

Tradiționala întâlnire europeană organizată de Comunitatea din Taizé va avea loc în perioada 28 decembrie 2021 – 1 ianuarie 2022, la Torino (Italia).

Biserica Catolică din Torino împreună cu alte comunități creștine așteaptă cu nerăbdare să primească în casele lor tinerii cu vârsta cuprinsă între 18 și 35 de ani din întreaga Europa, pentru a împărtăși cu ei o parte din cultura, tradițiile și credința lor. Din cauza condițiilor sanitare, la această ediție nu pot participa tineri sub 18 ani.

Tinerii care participă la întâlnire vor avea ocazia să treacă pentru un scurt moment de rugăciune prin fața Sfântului Giulgiu, expus în catedrala din Torino, în urma unei înscrieri prealabile.

Pentru participarea la această întâlnire europeană va fi necesar certificatul verde. În lipsa vaccinării sau a unui document care să ateste vindecarea în ultimele șase luni de infecția cu Covid-19, va fi necesar un test (la fiecare 48 de ore – testul antigenic, sau la fiecare 72 ore – testul PCR). Organizatorii urmăresc să găsească metode pentru a facilita testarea.

Contribuția solicitată pentru tinerii din România este de 45 de euro.

Data limită de înscriere este 14 noiembrie a.c.

Începând cu data de 26 decembrie 2021 sunt așteptați și voluntari care să își ofere contribuția la buna desfășurare a evenimentului.

Dacă ești interesat să participi la acest eveniment accesează grupul de WhatsApp de aici pentru a discuta împreună modalitatea cea mai potrivită de organizare.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

To Top