Sărbătoarea Copiilor

La Sărbătoarea Copiilor de la Barticești îți cunoști prietenii după… culori!

Este uimitor cum momentele frumoase unesc oamenii, iar asta este cu atât mai surprinzător în rândul celor mici! Anul acesta, toți copiii care participă la sărbătoarea de la Barticești (și nu numai) sunt încurajați și ajutați să descopere minunile din viața lor. Pornind de la tema întâlnirii „Viața mea e o minune!”, lansăm celor mici o provocare artistică. „Minuni în creioane colorate” este o activitate creativă, care pornește de la valori umane de referință: recunoștință – pentru bogăția propriei vieți – și prietenie.

Până sămbătă, 3 iunie, toți cei mici sunt invitați să pună pe hârtie, prin desen, lucrurile frumoase din viața lor. Participând la Sărbătoarea Copiilor, li se propune să dăruiască creația lor unui copil pe care până atunci nu-l cunoșteau. Este o ocazie deosebită pentru cei mici să facă pași spre ceilalți, să descopere lucrurile frumoase din viața și experiențele lor, să socializeze și să creeze legături cu alți prieteni de-ai lui Isus în afara granițelor parohiei proprii.

În plus, pe lângă acest schimb valoros, toți cei care doresc își pot încredința desenele voluntarilor de la centrul de primire, care vor construi apoi o expoziție de „minuni”. Creațiile lor vor fi expuse și toți participanții la Sărbătoarea Copiilor de la Barticești vor putea să le admire.

Dragii copii, voi sunteți cei mai buni profesori atunci când învățăm despre bucuriile vieții, despre amintirile frumoase și lucrurile care contează cu adevărat! Dați frâu liber talentului și fiți siguri că toate creațiile voastre vor fi deosebite! Sunt mulți prieteni noi care așteaptă să vă cunoască la Barticești!

drawings_scbarticesti

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

To Top