Advent

Itinerar spiritual de Advent pentru tineri

În timpul Adventului suntem chemați să lărgim orizontul inimii noastre, să ne lăsăm surprinși de noutățile lui Dumnezeu și să ne pregătim pentru întâlnirea cu Mântuitorul. Pentru a trăi bine acest timp liturgic, Oficiul pentru Pastorația Tineretului propune un itinerar spiritual destinat în mod special tinerilor intitulat „Spre orizontul speranței”. 

Itinerarul este sub forma unei broșuri  de 44 de pagini color, dimensiuni 14,5 x 14,5 cm, cu texte pentru fiecare zi din Advent și din Octava Crăciunului. Sunt propuse câte un fragment din evanghelia zilei, un citat din Exortația apostolică Christus vivit a Papei Francisc și o întrebare pentru reflecția personală sau de grup.

Purtată zilnic în buzunar sau în rucsac, răsfoită acasă, la școală sau la locul de muncă, această broșură poate fi semnul că sărbătoarea Nașterii Mântuitorului trebuie să fie pregătită cu atenție pentru ca orizontul speranței să se apropie tot mai mult de inima noastră.

Itinerarul spiritual de Advent poate fi comandat (minim 10 exemplare) prin completarea formularului de aici.

Prețul unui exemplar este de 10 lei.

Împreună cu itinerarul, poți comanda și calendarul faptelor bune pentru Advent. Toate detaliile despre acest material se găsesc aici.

Pentru alte detalii:
Raluca Cocuț
Telefon: 0769742227
Email: raluca.cocut@hotmail.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

To Top