Spiritualitate

Duminica Bibliei

În Scrisoarea apostolică la încheierea Jubileului Extraordinar al Milostivirii, din 20 noiembrie 2016, papa Francisc amintea că „Biblia este marea relatare care povestește minunățiile milostivirii lui Dumnezeu. Fiecare pagină este impregnată de iubirea Tatălui care încă de la creație a voit să imprime în univers semnele iubirii sale.”

Tocmai de aceea Sfântul Părinte a lansat un îndemn: „Ar fi oportun ca fiecare comunitate, într-o duminică din anul liturgic, să poată reînnoi angajamentul pentru răspândirea, cunoașterea și aprofundarea Sfintei Scripturi: o duminică dedicată în întregime cuvântului lui Dumnezeu, pentru a înțelege bogăția inepuizabilă care provine din acel dialog constant al lui Dumnezeu cu poporul său. Nu va lipsi creativitatea pentru a îmbogăți acest moment cu inițiative care să-i stimuleze pe credincioși să fie instrumente vii de transmitere a cuvântului.”

În Dieceza de Iași Duminica Bibliei se va celebra la data de 31 martie.

Te invităm să marchezi această zi și să răspândești Cuvântul lui Dumnezeu și prin intermediul rețelelor de socializare. Găsești aici mai multe imagini cu citate din Sfânta Scriptură. Alegea imaginea și citatul care îți plac cel mai mult și în Duminica Bibliei publică pe paginile tale de socializare folosind #DuminicaBibliei.

Este un mod simplu, dar poate fi foarte folositor, să îți mărturisești credința și să răspândești Cuvântul lui Dumnezeu!

Duminica Bibliei
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

To Top