Video

Intenţia de rugăciune a Papei pentru luna martie

Intenția de rugăciune încredințată de către Papa Francisc Bisericii și tuturor oamenilor de bunăvoință pentru luna martie este următoarea: „Să ne rugăm pentru comunitățile creștine, în special pentru cele persecutate, pentru ca să simtă apropierea lui Cristos și pentru ca drepturile lor să fie recunoscute.”

„Poate părea dificil de crezut, – spune Papa Francisc în mesajul video – însă astăzi sunt mai mulți martiri decât în primele secole. Sunt persecutați deoarece spun adevărul și îl vestesc acestei societăți pe Isus Cristos. Acest lucru se întâmplă în special acolo unde libertatea religioasă nu este garantată, dar și în țări care, în teorie și pe hârtie, apără libertatea și drepturile omului.
Să ne rugăm pentru comunitățile creștine, în special pentru cele persecutate, pentru ca să simtă apropierea lui Cristos și pentru ca drepturile lor să fie recunoscute.”

The Pope Video este o platformă care are menirea de a răspândi la nivel mondial intențiile lunare de rugăciune ale Sfântului Părinte.

Pentru lunile precedente intențiile de rugăciune se găsesc aici.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

To Top