Evenimente

Burse pentru tineri implicați

Un nou fond de burse pentru tineri s-a deschis la Iași! O companie multinațională, în colaborare cu un ONG local, a inițiat o nouă linie de finanțare a tinerilor implicați, care se pun în slujba comunității, dăruind din pasiunea, timpul și talentele lor pentru a construi o lume mai bună și mai primitoare.

Prin această inițiativă, compania finanțatoare dorește să susțină tinerii pasionați, care și-au urmat talentul și au ajuns la performanță. Dorește să vină în spijinul celor care sunt implicați în comunitate și pentru care voluntariatul este un stil de viață. Dorește să cunoască tineri care au idei de proiecte ce pot aduce schimbări pozitive în societate.

Dacă ești un astfel de tânăr, sau cunoști unul, aplică sau încurajează-l să aplice aici pentru o bursă.

Ca să te califici, în primul rând, trebuie să fii din Iași, și (sau) să fii elev sau student la una din unitățile de învățământ din Iași. Ești potrivit pentru această bursă dacă ai performanțe în domeniul științific, artistic sau sportiv. Ești un geniu matematician, sau poate îți place mult fizica, geografia, sau chiar sportul. Poate ești un pictor talentat. Sau ești îndrăgostit de muzică, participi la tot felul de concursuri de interpretare vocală, sau cânți foate bine la un instrument muzical și ai obținut deja premii. Și dacă ești implicat în activități de voluntariat în diverse domenii (social, educație, tineret, mediu, sănătate, sport, artă, cultură) poți aplica. Chiar mai mult, dacă ai o idee frumoasă de proiect pentru comunitatea ta, aici e locul unde poți să obții finanțare.

Aplicația trebuie să conțină:

  • CV-ul tău;
  • autoportretul tău de voluntar, de 1-2 pagini tehnoredactate, prin care povestești despre pasiunea ta, activitățile în care te-ai implicat și nevoia financiară;
  • o scrisoare de recomandare (din partea unui profesor, a unui coordonator sau a unei persoane de referință pentru activitatea ta);
  • diplome/adeverințe de voluntariat pentru activitățile menționate în CV.

Așteptăm să te înscrii până pe 31 august 2018, completând formularul care se găsește mai jos. După completarea formularului, vei fi contactat de un reprezentant al Oficiului pentru Pastorația Tineretului în vederea confirmării și completării informațiilor și documentelor solicitate.

Nota bene!
Aplicația la acest program de burse prin completarea formularului nu reprezintă automat calificarea pentru finanțare. Toate aceste aplicații vor fi analizate de o comisie autorizată, care va alege beneficiarii finali și va stabili valoarea bursei în funcție de nevoia financiară a fiecărui aplicant.

Încă stai pe gânduri?

Îndrăznește să crezi în visele tale și lasă-l pe Dumnezeu să lucreze prin tine!

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

To Top