Advent

Adventul, tăcerea și alte îndrăzneli

Reflectează!
Fă-te auzit!
Roagă-te!
Observă!
Întreabă-te!
Ascultă!

Adventul este adesea explicat ca un sezon al speranței „umflate”, pline de bucurie, ca un copil care așteaptă nerăbdător să deschidă cadouri strălucitoare sub pomul de Crăciun. Da, este întuneric, dar este domolit de lumini strălucitoare și hârtie lucioasă, care îl fac plăcut.

Fii răbdător și, în curând, vei culege roadele

Acesta este timpul, timpul Adventului, să rămâi în alertă, să „fii îndrăzneț”, în trăirile tale, în mintea ta, în sentimentele tale. Fii îndrăzneț cu căile umile, radicale, uneori supărătoare ale lui Isus! Fii îndrăzneț pentru impactul pe care îl are viața ta asupra altora! Fii îndrăzneț cu nedreptatea la care poți contribui sau pe care o poți diminua! Fii îndrăzneț în fața întunericului! Fii îndrăzneț în fața luminii!

Fii îndrăzneț!

#Tăcereașialteîndrăzneli este un proiect al tinerilor interesați de explorarea propriei vieți și a întâlnirii acesteia cu Lumina din timpul Adventului. Este un experiment al onestității spirituale într-o perioadă a anului care adesea acoperă durerea și lupta lumii cu un glob sclipitor uriaș. Vom descoperi #tăcereașialteîndrăzneli în cuvintele Bibliei, în rugăciunile zilnice, în fotografie, în muzică. Alătură-te în orice fel dorești. Întunericul nu mai este la fel de înfricoșător când îl înfruntăm împreună!

Te invităm să ni te alături în această călătorie

Parcurge zilnic acest itinerar, „odihnește-ți” sufletul în tăcere, roagă-te, meditează. Apoi, folosește hashtagul #tăcereașialteîndrăzneli pentru toate postările tale inspirate din itinerarul nostru spre Crăciun. Citește, reacționează, distribuie. Pe pagina noastră de Facebook vom distribui în fiecare zi o referință biblică și un cuvânt cheie. Tu, la rândul tău, publică pe pagina ta o fotografie care să reprezinte (în viziunea ta) acel cuvânt cheie sau acel verset. Nu este nevoie să explici, nu este nevoie să detaliezi, ci doar să folosești hashtagul #tăcereașialteîndrăzneli. Într-o lume în care oricine are la îndemână un smartphone și este în permanență conectat, iar Dumnezeu este din ce în ce mai greu de găsit, #tăcereașialteîndrăzneli îți propune să-L descoperi în tot ceea ce te înconjoară! Poți distribui citate, muzică sau alte articole care sunt grăitoare pentru viața ta de credință. În plus, la noi vei găsi în fiecare zi și o mică rugăciune care să te ajute să rămâi mai aproape de Isus și de Tatăl.

Nu uita, #tăcereașialteîndrăzneli vrea să-l aducă pe Dumnezeu mai aproape de tine!
Tu ești pregătit să pășești spre El?

1 Comment

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

To Top