Alte evenimente

Tabără muzicală pentru tineri (17-30 ani)

Departamentul artistic al Episcopiei Greco-Catolice de Oradea, în parteneriat cu Asociația Hope Italia, organizează în perioada 19-23 iulie 2017, la Oradea (Băile 1 mai), o tabără muzicală cu laboratoare de specializare pentru interpreți și compozitori.

După desfășurarea celor trei cursuri de formare artistică pentru adolescenți, această tabără muzicală este o deosebită oportunitate pentru tineri să își dezvolte calitățile interpretative și vocale, să relaționeze cu alți tineri din România și din străinătate și să interacționeze cu persoane calificate din domeniul muzical. Invităm tinerii cărora le place să se exprime prin intermediul muzicii să se înscrie la această activitate cu caracter formativ până în data de 6 iulie 2017, completând formularul de aici.

Prezența la curs este obligatorie de la început până la sfârșit. Participarea este gratuită. Participanții trebuie să suporte doar cheltuielile de transport.

Pentru mai multe informații: 0743398304 sau enjoymusicoradea@gmail.com.

Condiții de participare

Pentru secțiunea interpreți:

  • 3-5 piese pe care le pot cânta cu negative aduse pe stick sau la chitară/pian, puse la dispoziție de organizatori (piesele pot fi originale sau cover)
  • Textele pieselor pe stick, pentru a putea fi proiectate și analizate
  • Formularul de consimțământ completat și semnat de ambii părinți (pentru cei care nu împlinesc 18 ani până la data cursului)
  • Pot să participe la curs tineri cărora le place să cânte vocal, indiferent de nivelul de pregătire.

Pentru secțiunea compozitori:

  • 1-3 piese pe care le pot cânta cu negative aduse pe stick sau la chitară/pian, puse la dispoziție de organizatori (textul, linia melodică sau ambele să fie compoziții proprii)
  • Textele pieselor pe stick, pentru a putea fi proiectate și analizate
  • Formularul de consimțământ completat și semnat de ambii părinți (pentru cei care nu împlinesc 18 ani până la data cursului).
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

To Top